"SJAJ U OČIMA I OTKUCAJ TVOG SRCA, JE ONO ŠTO TREBAŠ SLIJEDITI!"

8

srijeda, 20. kolovoza 2014.

KRIZOPRAS - KAMEN OPRAŠTANJA I PRIHVAĆANJA

Krizopras nalazimo u zelenoj boji, boji limuna i svijetloplavoj, skoro prozirnoj boji. Ovaj kristal puni pozitivnom energijom srčanu i sakralnu čakru, te donosi univerzalnu energiju u vaše fizičko tijelo, te tako pomaže rad svim vašim organima, stimulira kreativnost, duboka meditativna stanja, stvara otvorenost za nove situacije, usklađuje vaše ideale s vašim ponašanjem, vaše impulzivne misli i djela skreće ka tome da zauzmete pozitivan i umirujući stav, te vam skreće vašu pažnju na pozitivna iskustva.
Krizopras vam pomaže da se suprotstavite osuđivanju, prihvaćanju samoga sebe i drugih, koristan je pri djelovanju da možete oprostiti sebi, pa i ostalima, sprječava vas da nepromišljeno izgovarate riječi kada ste u situaciji bijesa i nervoze, sprječava noćne more, posebno kod male djece, pomaže pri otklanjanju teških i negativnih vizija.
Ima snažno djelovanje u detoksikaciji, stimulira rad jetre, te može da eliminira teške metale iz vašeg organizma, odličan je za miran san i opuštanje, pojačava plodnost i liječi neplodnost prilikom raznih infekcija, štiti kod prenosivih spolnih bolesti, nadalje koristi ga se kod pomoći gihta, problema s očima i mentalnih bolesti. Donosi osjećaj sigurnosti i povjerenja.
Stimulira jasan govor i mentalnu spretnost.
Liječi bolesti kože, balansira hormone i umiruje probavni trakt, povećava apsorpciju vitamina C.
Eliksir pomaže kod smirivanja problema sa želucem koji su izazvani stresom bilo koje vrste.
Krizopras se čisti pod mlazom tekuće vode dva puta mjesečno, a puni ga se na sunčevoj svijetlosti ili uz gorski kristal.


Nema komentara:

Objavi komentar